Dranken Catering

Er is ook Dranken Catering door de Cocktailcar! Naast cocktails zorgen we natuurlijk ook graag voor andere dranken. Zoals bieren op fles, wijnen en frisdranken. Zo kleed je jouw feest aan op een unieke manier. Je bent namelijk voorzien van een volledige bar op elke locatie. 

Zorgeloos

Met de dranken catering van de Cocktailcar kunnen jij en je gasten zonder zorgen genieten. Een unieke mobiele bar is vanzelfsprekend al geregeld maar we zorgen daarbij ook voor al het benodigde glaswerk, dranken koeling, meer dan genoeg voorraad en gezellig personeel voor het uitserveren van de dranken en het netjes houden van de tafels. 

Daarom hoef je je geen zorgen te maken over het inkopen van alle dranken en de benodigde materialen!

Alles is mogelijk

De dranken catering voor jouw feest kan volledig aangepast worden! Vertel ons wat jouw favoriete merken zijn en we zorgen ervoor. Dat geld voor zowel de cocktails als bieren, wijnen en frisdranken. Bij ons zit je niet vast aan een vast assortiment!

Niet meer betalen dan nodig

Tijdens jouw gelegenheid worden alle drankjes gedetailleerd bijgehouden. Achteraf zie je precies wat en hoeveel er gedronken is en betaal je alleen voor wat er daadwerkelijk gedronken is. 

De voordelen van dranken catering

Waarom kiezen voor onze dranken catering?

  • Geen zorgen over de hoeveelheid in te kopen drank
  • Altijd genoeg
  • Zelf geen koelingen nodig
  • Alles netjes weer opgeruimd
  • Geen glaswerk nodig en dus ook geen afwas!
  • Een unieke mobiele bar die ongetwijfeld indruk maakt bij je gasten