Workshops, Promotie, Gala’s!

Naast cocktails zijn er ook andere mogelijkheden voor jouw dranken catering. Zo kan je er voor kiezen om andere dranken te kiezen of je cocktail catering aan te vullen.

Cocktail Workshop op locatie

De Cocktailcar is onderdeel van Home Shaked. Home Shaked komt bij jou thuis voor een persoonlijke cocktailworkshop. Een geweldige aanvulling op bijvoorbeeld jouw verjaardagsfeest, vriendinnendag of vriendenavond. Lees er meer over op http://homeshaked.nl/cocktail-workshop/!

Gala Auto

Op zoek naar een unieke gala auto? Onze VW T2 klassieker is in te huren als gala auto! Door deze unieke Volkswagen T2 oldtimer maak je zeker een unieke aankomst.

 Trouw Auto

Ook kan je onze oldtimer inhuren als unieke trouw auto! Heb je allebei speciale herinneringen bij een VW T2? Of ben je gewoon een enorme fan? Dan is onze volkswagen T2 uit 1979 in te huren voor jullie bruiloft.

Mobiele DJ Booth

Wil je een unieke mobiele DJ Booth die zéker alle aandacht trekt? Ook daarvoor is de Cocktailcar in te huren! Het led verlichte dak zorgt dat de Cocktailcar er in het donker ook geweldig uitziet.

Promotie

De Cocktailcar is een unieke Oldtimer met een uniek uiterlijk. Daardoor is het zeker een eyecatcher. Daarom kan je onze VW T2 ook huren voor promotionele acties!